Popis
Hydrolyzovaný vepřový kolagen je zdrojem proteinů předštěpených enzymovou hydrolýzou. Jedná se o vysoce koncentrovaný zdroj živočišných proteinů. Obsahuje aminokyseliny, které jsou důležité pro novotvorbu a regeneraci pojivových tkání. Typické pro tento zdroj proteinů je dobrá využitelnost a jedinečné zastoupení esenciálních i neesenciálních aminokyselin, vysoká koncentrace proteinů, velmi nízký obsah sacharidů a tuků.
Jedná se o hydrolyzovaný kolagen s velmi krátkými molekulovými řetězci, čímž je zabezpečena jeho co nejvyšší využitelnost v lidském organismu. 100 %-ně přírodní produkt vepřového původu.
Nutriční hodnoty:
Dávkování:
Doporučená denní dávka u dospělého člověka je 10 g. Denní dávku je vhodné rozdělit na 2 - 3 dílčí dávky a přijímat je během dne.
Proč přidávat kolagen:
zvyšuje pevnost chrupavek, vazů, šlach...
je vhodný pro zpevnění vaziva ( poúrazové stavy )
kolagenních peptidů lze využít v nízkokalorických redukčních dietách kolagen prošel 7-násobnou hydrolýzou a je výborně vstřebatelný
kolagen funguje jako skvělá kloubní výživa kolagen je účinný v boji s osteoporózou či artritidou
kolagen urychluje výstavbu poškozených tkání po zranění po hydrolyzátu kolagenu se zotavují a rychle rostou vlasy, nehty, pokožka...,
kolagen zpevňuje kůži
okamžitá rozpustnost kolagenu díky aglomerovaným částicím
Kolagen také ovlivňuje regeneraci a růst svalů. Hydrolyzovaný kolagen ve zvláštní výživě funguje většinou jako základní stavební prvek chrupavek kloubů, šlach, vazů, nehtů, kůže, vlasů, dále stěn oběhového systému. Uzdravují poranění kůže, šlach nebo třeba kloubů. Zrychlený uzdravující účinek na úrazová poranění je zřejmý.
Hmotnost | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.